Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Intro site Home Werkwijze Budgetten Over ons Onze gezichten Wat we doen Referenties Refenties in beeld Filmvoorbeelden  Showreel Recent Contact disclaimer 

Werkwijze

Voorbereidingen Opnamen Afwerking

Ieder verhaal en iedere boodschap is uniek. Iedere film is maatwerk. In het ontrafelen van uw boodschap steekt Ri4 de meeste tijd en energie. Het lukraak beelden registrerern en zonder visie achter elkaar monteren kan tot teleurstellende resultaten leiden. Zelfs een verkeerde muziekkeuze kan uw boodschap ongeloofwaardig maken. De juiste combinatie van creativiteit, storytelling, ambacht en techniek vormen de basis voor een beklijvende en prikkelende film. Een film waar mensen naar willen kijken.

De productiefasen op een rij (deels na het aangaan van een productieovereenkomst)> De briefing. Wat is de boodschap? Wat is de doelgroep? Waar wordt de film vertoond? > Analyse van de boodschap.> Voorstel voor de film op basis van budgettaire mogelijkheden.> Scenario/script schrijven> Goedkeuring script door opdrachtgever.> Productionele voorbereidingen. Organiseren opnameploeg, acteurs enz.> Opnamen> Afwerking: montage, geluidsnabewerking, animaties, commentaar enz.> Viewing met opdrachtgever.> Finetuning film (kleine correcties doorvoeren)> Oplevering.> Postproductie: muziek- en andere rechten derden afdragen. Budgettaire afwikkeling.> Eventueel: dupliceren film op DVD, Blu-ray enz.

Met film ontstaat een nieuwe werkelijlkheid. In een oude VPRO-jeugdserie legden we dat speels uit.Voor alles een film.

Films die films mogen heten.

Vermiljoenstraat 181339 BD Almere06-51346229

Contact

Budgetten

Van idee tot film

Werkwijze

Beyond Imagination

Betaalbaar en goed

© ri4 2015