Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Intro site Home Werkwijze Budgetten Over ons Onze gezichten Wat we doen Referenties Refenties in beeld Filmvoorbeelden  Showreel Recent Contact disclaimer 

Over ons

Een film is in oorsprong niet meer dan een reeks op één- volgende verschillende plaatjes. Maar in de juiste volgorde geplaatst kunnen ze de kijker een boeiend verhaal aanbieden. Zeker als er ook nog goed over het geluid is nagedacht.

Onze visie: Een film is een veelal vooraf bedachte reeks van bewegende beelden met toegevoegd geluid. Die film heeft een duidelijke verhaalstructuur met een begin, midden en eind. Alleen zò brengt de film een boodschap over die door de kijker gewaardeerd en geaccepteerd zal worden.

Onze geschiedenis, aanpak en missie

Ri4, Beyond Imagination is een netwerkorganisatie bestaande uit zelfstandige film- en televisiemakers. Stuk voor stuk zijn ze verantwoordelijk geweest voor documentaires, voorlichtingsfilms maar ook populaire jeugdprogramma's zoals 'Het Klokhuis'. Aangesloten zijn cameramensen, geluidsmensen, scenaristen, editors, acteurs enz. De meesten binnen ons netwerk hebben al meer dan 28 jaar professionele film- en televisie-ervaring. Ze weten daarom hoe een visuele boodschap moet worden vormgeven.Onze netwerkconstructie wijkt af van de werkwijze die vele andere aanbieders van audio-visuele uitingen hanteren. Wij werken steeds met vakmensen die het meest geschikt zijn voor het project. We hebben vrijwel geen overhead, zijn flexibel en kunnen door onze onafhankelijkheid altijd van de nieuwste technieken gebruik maken. Zo is Ri4 prijstechnisch altijd concurrerend en kan Ri4 steeds de nieuwste technieken inzetten. Wij maken films geschikt voor DVD, Bluray, televisie, projectie of internet.Ri4 produceert uw films anders dan gebruikelijk. Ook op het gebied van vorm en inhoud zijn wij soms tegendraads en daardoor hedendaags. Het filmverhaal staat bij Ri4 altijd voorop. Dat geldt voor onze televisieprogramma's maar ook voor onze bedrijfs- en voorlichtingsfilms. Wij willen verder gaan dan de 'bewegende reclamefolders' die vele andere aanbieders produceren. Alleen een goed, onderhoudend, prikkelend en integer verhaal zal bij de kijker voor sympathie voor uw boodschap zorgen. Ri4 hanteert daarbij het Amerikaanse filmadagium: 'Don't tell them, show them'.Wat we daarmee precies bedoelen leggen we u in een persoonlijk gesprek graag uit.Voor alles een film.

Films die films mogen heten.

Vermiljoenstraat 181339 BD Almere06-51346229

Contact

Budgetten

Van idee tot film

Werkwijze

Beyond Imagination

Betaalbaar en goed

© ri4 2015