Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Intro site Home Werkwijze Budgetten Over ons Onze gezichten Wat we doen Referenties Refenties in beeld Filmvoorbeelden  Showreel Recent Contact disclaimer 

Home

Het bewegend beeld, de film, is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. De film als bron van vermaak of ter instructie, voorlichting en promotie. Op tv, tablet, smartphone of PC. Ingewijden verwachten zelfs dat binnen enkele jaren 90% van de informatie op internet videogerelateerd zal zijn. Maar hoe val je, bijvoorbeeld als ondernemer, dan nog op met jouw film? Door een film te laten produceren die verder gaat dan het tonen van bewegende beelden alléén. Film is emotie en beleving. Een film gaat over mensen. Film vertelt een verhaal. Ri4 Beyond Imagination is een verhalenverteller bij uitstek. Ri4 vindt haar oorsprong bij de Publieke Omroep en beheerst vele stijlvormen. Uw boodschap wordt altijd treffend in beeld gebracht. En dat al meer dan 30 jaar lang!

Drama

Documentaire

Bedrijfsfilm

Film toont emotie, verpakt in een prikkelend verhaal. Daar zijn vele stijlvormen voor beschikbaar. Soms zijn gespeelde scènes met acteurs de beste keuze. Zo maakte Ri4 voor leerlingen van de basisschool een voorlichtingsfilm over brood. Het ver-haal was verpakt in de vorm van een sprookje; Zo spannend dat de kinderen na het zien van de film allemaal een tosti wilden!

Met gespeelde scènes

Op ware beelden gebaseerd

Ter promotie of instructie

Vaak wil je als maker of opdracht- gever juist niet gebruik maken van gespeelde situaties. Bij de docu-mentaire wordt het verhaal vooral gevisualiseerd aan de hand van echte mensen en echte situaties. Ook dan zal de film aan de drama-tische wetten van 'de film' moeten voldoen wil de boodschap bij de kijker beklijven.

De bedrijfsfilm, voorlichtingsfilm of commercial lijken een geval apart. Toch is dat niet helemaal waar. Ook dit type film zal voldoende prikke- lend en verhalend moeten zijn wil de kijker bereid zijn de uitgedragen boodschap te accepteren. Ook nu geldt het Amerikaanse adagium: 'Don't tell them, show them'. En dat gaat verder dan een plaatje met een praatje.Voor alles een film.

Films die films mogen heten.

Vermiljoenstraat 181339 BD Almere06-51346229

Contact

Budgetten

Van idee tot film

Werkwijze

Beyond Imagination

Betaalbaar en goed

© ri4 2015