Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Intro site Home Werkwijze Budgetten Over ons Onze gezichten Wat we doen Referenties Refenties in beeld Filmvoorbeelden  Showreel Recent Contact disclaimer 

Budgetten

De prijs van een film hangt van vele factoren af: het aantal locaties, de stijl, de complexiteit van het onderwerp enz. Ontdek het verschil tussen een low-budget en mid-budget film..

Fragmenten mid-budget Low-low-budget

'Wat kost een film?', wordt ons regelmatig gevraagd. Jammer genoeg is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Want naast de inzet van (dure) apparatuur kost een boeiende film produceren vooral veel tijd, vakmanschap en creativiteit. De belangrijkste vraag is wat de opdrachtgever in stijl en inhoud wil uitdragen en wat'ie er voor over heeft. Ri4 heeft films gemaakt van € 200.000,= maar ook van € 600,= . Ri4 , Beyond Imagination biedt ook bij die lage budgetten altijd passende oplossingen. Dat kan omdat we door onze netwerkconstructie vrijwel geen overhead hebben en het budget daarom alleen aanwenden waarvoor het bedoeld is: uw film! Neem voor een realistische prijsindicatie graag contact met ons op.

Veel ondernemers en instellingen denken dat het laten produceren van een goede film een dure aangelegenheid is. Dat kan het ook zijn. Maar zelfs een eenvoudige film kan, indien juist onder de aandacht gebracht, òòk veel inkomsten genereren. Dat lukt prima in een tijd waarbij middels de Social Media de film eenvoudig verspreid kan worden. Met één film heeft de ondernemer in één klap een wereldwijde etalage! Zie dat maar eens met een advertentie in een tijdschrift of krant te bereiken. Voorbeelden van films die juist inkomsten genereerden zijn er vol-doende. Voor het Ronald McDonald Kinderfonds produceerden we twee eenvoudige commercials met een totaalbudget van € 3000,=. Na distributie leverde de film binnen één maand een veelvoud van dit budgetbedrag op!!

Ronald McDonald KinderfondsVoor alles een film.

Films die films mogen heten.

Vermiljoenstraat 181339 BD Almere06-51346229

Contact

Budgetten

Van idee tot film

Werkwijze

Beyond Imagination

Betaalbaar en goed

© ri4 2015